SANAL SUNUCU THINGS TO KNOW BEFORE YOU BUY

Sanal Sunucu Things To Know Before You Buy

Sanal Sunucu Things To Know Before You Buy

Blog Article

VPS serverlara istediğiniz CMS sistemini kurabilirsiniz. Hizmet aldığınız firmanın panelinden kurmak istediğiniz sistemi seçerek, sunucuda istediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Internet hosting mi VPS sunucu mu?

Satın aldığınız VDS sunucu hizmetlerinde veri kaybı yaşamadan teknik ekibimize hızlı bir şekilde ulaşarak VDS sunucunuzun özellikerini kesintisiz bir şekilde yükseltmeniz faturalarınıza yansıyacak şekilde mümkündür.

En yeni donanımlar ve güçlü altyapımız ile donatılmış VDS Sanal sunucularımız ile yüksek uptime ile sanal sunucu hizmetimizden yararlanın. Uygun fiyat ve yüksek performans ile Sanal Sunucu Kiralayın.

VPS Nasıl Kullanılır? VPS server'a SSH servisiyle bağlanmak için çeşitli terminal araçları kullanılır.Bunlardan en yaygın ve kullanımı basit olanı PuTTY aracıdır.

Yedeği aldıktan sonra yeni sunucunuza tekrar aktarmalısınız. XCloud VPS server hizmetinde yedekleme nasıl yapılır?

VPS server veya bilinen advertıyla bulut sunucusu, fiziksel bir depolama sistemine ihtiyaç duyulmadan bulut teknolojisi ortamında yer alan sanal sunuculara denir. XCloud VPS sunuculara istediğiniz her yerden erişim sağlayabilirsiniz. VPS sunucu ne işe yarar?

Sanal Sunucularımızda yüksek kalite SSD veya M2 SSD kullanarak yaptığınız işlemlerde sizleri yüksek hıza ulaştırıyoruz.

Sunucularımız Türkiye’nin en iyi veri merkezi altyapısına ve Türkiye’nin tek Tier 3 veri merkezi sertifikasına sahip olan Türk Telekom İstanbul Gayrettepe veri merkezinde barındırılmaktadır.

Sunucu hizmetini deneyimlemek isteyen kullanıcılar için oluşturulmuştur. Aktif sunucularda veya two. sunucu alımlarında kullanılamaz.

İhtiyaçlarınıza Cevap Veren Hızlı Sanal Sunucularla Tanışın Sunucu seçimi yaparken, Site veya özel yazılımlarınızın ihtiyaç duyduğu yüksek kaynaklara IHS Telekom sunucularıyla erişin. Paylaşımlı web hosting paketlerinin işinizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

Ayrıca, sanal sunucu seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini ve fiziksel sunucu ile arasındaki farkları öğreneceksiniz. Sanal sunucuların sizin işletmeniz ya da Net sitesiniz için doğru seçenek olup olmadığını anlamanıza gardenımcı olacak bu rehberimizden faydalanabilirsiniz.

IHS Telekom Kiralık Linux Sunucu hizmetlerini tercih ettiğinizde işletim sistemi olarak açık kaynaklı Linux işletim altyapısıyla sunucunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz. Linux sanal sunucu hizmetiyle birlikte Ubuntu, Centos işletim sistemlerinden birini tercih edebilir, sunucu yönetiminizi linux tabanlı sunucu işletim sistemleri üzerinde kolayca yapabilirsiniz.

Sanal sunuculara verilen disk Premium Sanal Sunucu alanına içine kurulan işletim sisteminin kapladığı alan dahildir. Linux işletim sistemleri 4GB disk kaplarken Home windows işletim sistemleri 18-25GB arası disk alanı kullanmaktadır.

Sanal sunucu, fiziksel bir sunucunun birden fazla sanal sunucuya bölünerek kullanılmasıdır. Bu sayede, farklı kullanıcılar aynı fiziksel sunucuyu paylaşarak kendi web sitelerini barındırabilir veya uygulamalarını çalıştırabilirler.

Report this page